Rijter 3.0

Deze appartementen zijn speciaal ontworpen om een optimaal woongenot te bieden, en dat alles tegen een prijs die onder de NHG-grens ligt. Bij de ontwikkeling van deze woningen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder luxe metselwerk, kunststof gevelkozijnen en aluminium gevelbekledingen.

Met maar liefst drie slaapkamers en een eigen balkon of loggia, beloven deze luxe appartementen een ruime en comfortabele leefomgeving. De woonoppervlakte varieert van 100 m2 tot 111 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor diverse woonwensen.

De appartementen beschikken over een ruime open keuken, inclusief een keukencheque ter waarde van € 5.000,- incl. btw. De luxe badkamers zijn voorzien van Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen, en de afwerking staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit.

Met aandacht voor energiezuinigheid voldoen deze woningen aan moderne standaarden. Deze appartementen worden geleverd met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een eigen berging. Toegang tot de woningen is mogelijk via zowel het trappenhuis als de lift.

Deze appartementen zijn niet alleen van hoogstaande kwaliteit, maar ook levensloopbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor alle levensfasen. Ontdek de perfecte combinatie van comfort, luxe en duurzaamheid in deze unieke woonomgeving.

Impressies

Vorige slide
Volgende slide