Rijter 2.0

Deze prachtige appartementen zijn ontworpen met als doel om jou een optimale woongelegenheid te bieden, en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De nadruk ligt op hoogwaardige materialen, waaronder luxe metselwerk, kunststof gevelkozijnen en aluminium gevelbekledingen.

De luxe appartementen beschikken over twee slaapkamers en een eigen balkon of loggia, waardoor je kunt genieten van zowel comfort als stijl. Met een woonoppervlakte variërend van ongeveer 78 m2 tot 92 m2, is er voldoende ruimte om je thuis te voelen.

De appartementen zijn voorzien van een ruime open keuken, compleet met een keukencheque ter waarde van € 5.000,- incl. btw. De badkamers zijn uitgevoerd met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen, en de afwerking is van hoogstaande kwaliteit.

Met een focus op energiezuinigheid en duurzaamheid, voldoen deze woningen aan moderne standaarden. Voor het gemak zijn er zes appartementen met één parkeerplaats op eigen terrein en vijftien appartementen met maar liefst twee parkeerplaatsen. Alle woningen beschikken over een eigen berging en zijn bereikbaar via zowel het trappenhuis als de lift.

Bovendien zijn deze appartementen levensloopbestendig, waardoor je kunt rekenen op comfortabel wonen op elk moment van je leven. Ontdek het perfecte samenspel van luxe, kwaliteit en functionaliteit in deze unieke woongemeenschap.

Impressies

Vorige slide
Volgende slide