Penthouse

Deze exclusieve appartementen zijn zorgvuldig ontworpen om jou een ongeëvenaard woongenot te bieden, en dat alles op een unieke locatie. Bij de realisatie van deze woningen wordt er gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder luxueus metselwerk, kunststof gevelkozijnen en aluminium gevelbekledingen.

De luxe appartementen, met keuze uit 2 of 3 slaapkamers, verrassen met een ruime eigen buitenruimte, variërend van een balkon en loggia tot een dakterras. Met een woonoppervlakte die varieert van 82 m2 tot 111 m2, bieden deze woningen een scala aan mogelijkheden om aan jouw woonbehoeften te voldoen.

De appartementen zijn voorzien van een riante open keuken en worden geleverd met een keukencheque ter waarde van € 5.000,- incl. btw. De luxe badkamers zijn uitgerust met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen, en de afwerking getuigt van een hoogwaardige kwaliteit.

Met aandacht voor energiezuinigheid voldoen deze woningen aan moderne normen. Deze appartementen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een eigen berging. Toegang tot de woningen is zowel mogelijk via het trappenhuis als de lift.

Deze appartementen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook levensloopbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor alle levensfasen. Ontdek het perfecte samenspel van comfort, luxe en duurzaamheid in deze unieke woonomgeving.

Impressies

Vorige slide
Volgende slide