De locatie

Almelo

Gelegen in het hart van Overijssel, combineert groene pracht met een rijke handelsgeschiedenis. Deze stad heeft zich getransformeerd tot een moderne woonomgeving met talloze winkels, eersteklas horeca, theaters en een all-in family resort. Actievelingen kunnen genieten van wandelen, fietsen of een bezoek brengen aan het grootste indoorsportcomplex van Twente, de IISPA. De stad is eveneens omgeven door een waterrijk landschap, ideaal voor kanoën, suppen of varen op een historische praam.

De ligging van deze woningen is bijzonder gunstig. Ze bevinden zich in een mooie wijk aan de rand van het centrum, op slechts 900 meter van het stadscentrum en 1300 meter van Gravenallee. Bovendien is er een handige busbaan langs het gebouw, waardoor de stad en de omliggende pittoreske Twentse kerkdorpen gemakkelijk te bereiken zijn. De stad is ook uitstekend bereikbaar via de A1 en N35, en beschikt over een uitgebreid trein- en bussysteem.

Voorzieningen in de directe omgeving zijn ruimschoots beschikbaar, waaronder een bakker, viszaak, kaaszaak en een supermarkt, waardoor je alles wat je nodig hebt gemakkelijk kunt bereiken.